Nyílt levél a Blogin csúfnevű, Sipos Zoltánnak!


Kedves Zotya!

Örömmel látom, hogy a napokban írtál egy újabb cikket a 2008. július 5.-i hőstetteitekről a haverod által létrehozott viccblogra.
Bejegyzésedet elolvasva teljesen világos, hogy nem csak elmebeteg vagy, hanem rosszindulatú és hazug is, így válaszra méltatlak, ha már szerinted úgyis mindenki más is az, rajtad és beszari csürhéden kívül.
Nézzük ezt a moslékot, amit az olvasóid elé hazudtál!
Arra, hogy kik voltak többen, a rózsaszínű barátaid, vagy Tomcat gyengeelméjű követői, most nem térek ki, mert teljesen mindegy. Ahogy a sajtó torzítja a létszámokat, úgy te is és a hozzád hasonló hazug férgek is ezt teszik.
Lapozzunk!
Fontosabb kérdés: A tojásdobálás jogszerűsége. Természetesen te még mindig azt hazudod, amit hinni szeretnél, mégpedig azt, hogy a tojással dobálózás nem valósít meg jogsértést. Tévedés, kedves Zozó! Megvalósít. Mivel neked szelektív figyelmed van, szereted csak azokat az információkat inputálni barna kis buksidba, amik neked tetszenek, így valószínűleg elkerülte a figyelmedet az alábbi tény. A tojásdobálásért előállított komplexusos haverjaid közül négyet nem azért mentett fel a bíróság mert „tojást dobálni szabad”, hanem azért, mert elfogadta védekezésüket, miszerint ők tévedésben voltak és azt hitték, egy demokráciában teljesen normális dolog az, hogy az emberek egymást dobálják a nyílt utcán.
A többi fonnyadt pofájú haverodat pedig azért büntették meg, mert a rendőri felszólítás ellenére is tovább dobáltak, így megvalósították a jogszerű rendőri intézkedéssel szembeni engedetlenség szabálysértést. Esetükben is elfogadták volna a védekezést, miszerint őket a hülye kuruc.info félrevezette, de ők kurva okosnak képzelték magukat és a rendőr felszólítása ellenére is dobálóztak. Mert az olyan kurva hazafias dolog… Miután a zsaruk jól lecsavarták őket, elő is lettek állítva, némelyikük be is pisált, de ez most nem ide tartozik, a lényeg, hogy a bíróság kimondta: tojást dobálni jogsértő és a továbbiakban nem fogadják el azt, hogy valaki a kuruc.infóból tájékozódik és nem a magyar jogszabályokból.
Tehát ideje lenne, ha nem hülyítenéd tovább amúgy is szerencsétlen olvasóidat, hanem végre felfognád, hogy - úgy fogalmazok, hogy te is értsd: tojást dobálni nem szabad.

Butuska bejegyzésedben sérelmezed, hogy a sajtó nem tett említést arról, hogy gonosz civil ruhás rendőrök galád módon már napokkal a vonulás előtt bejárták és figyelték a rendezvény helyszínét. Miért is tennék? Te bejelented előre, amikor dagadt haveroddal „riadókürtölni” mész? Térj már észhez, kisfiam!

Azt is sérelmezed, te nagy megmondó, hogy nem tették közzé, pontosan mennyibe került a haverjaid által szétvert rendezvény biztosítása. Sokba, Zozó. Nagyon sokba. (Talán egyszer eljön az idő, amikor ezeknek az összegeknek valamely töredékét sikerül ledolgoznotok egy korrekt átnevelő telepen.) Tudod, abba nem gondoltál bele, hogy a rendezvények biztosítása csak azóta kerül ennyibe, mióta ti, szerencsétlen bomber dzsekis majmok, észrevettétek, hogy leépülő félben lévő demokráciánkban kifizetődő randalírozni, dobálózni, gyújtogatni, borogatni. Előtte nem kellett biztosítani tucatnál több rendőrnek egy békés felvonulást sem, pedig hidd el, Zotya, mikor te még általános iskolába jártál, már akkor is voltak melegek és akkor is felvonultak.

Sérelmezed, hogy az a két nyomozó, akiket megtámadott egy faszfejekből álló horda, előzőleg megpróbált elrángatni egy fiatal srácot a tömegből.
Zozó! A nyomozók nem megpróbáltak elrángatni egy „fiatal srácot”, hanem elfogtak egy maszkban üveget dobáló bűnöző vadállatot. Nem csak megpróbálták, hanem el is fogták. Ezt azért hangsúlyozom, hogy érezd a „kőkemény véres diktatúrát” és újra hergeld fel magad rajta. Elfogták és ki is hozták a bátorságot adó tömegből a maszkba rejtett pofájú, magát összepisáló kis csicskát. Őt egyébként megtalálod a Wanted2008 oldalon „Üveges Cophunter” néven. Ekkor támadt rájuk a csürhe. Zozó! Te ennyire hülye vagy? Te tényleg azt hiszed, hogy két rendőr gondol egyet és minden ok nélkül elrabol egy fiatal srácot? Te tényleg azt hiszed, hogy jogos lehet megtámadni és bántalmazni két rendőrt és az általuk előállítandó személyt kiszabadítani? Te ennyire hülye vagy, Zozó? Ugye nem. Te nem ennyire hülye vagy, hanem ennyire rosszindulatú és sunyi. Hazudsz olvasóidnak is. Befolyásolod és hergeled őket, miközben hasadra ütött információval tömöd, butaságokkal amúgy is teletömött fejüket.

Sérelmezed, hogy az újságok nem írták meg, hogy a két rendőr végül – a fogalmazásod szerinti „komolyabb verést” úgy úszta meg, hogy elővették „éles fegyverüket”. Zozó! Hidd el, ezt mi is sérelmezzük! Sajnos az újságok erről tényleg nem írtak, pedig jobb lenne, ha minden idióta haverod megtudná: aki rendőrre támad és a rendőr (vagy más) testi épségét súlyosan, közvetlenül veszélyezteti, az agyonlőhető. Éles fegyverrel. Igen, Zozó! A rendőröknek éles fegyverük van, kár ezt külön kihangsúlyoznod, mert egy-két injekciós olvasódon kívül senki nem fog ezen megbotránkozni. Sajnos a rájuk támadó szarfejűek mégsem voltak olyan elkötelezett harcosok és Budaházy parancsa ellenére elszaladtak, mikor a fegyver csöve rájuk meredt, így sajnos nem lettek agyonlőve és csak tíz nap múlva lettek elfogva. Tele is szarták a gatyájukat, de ez már megszokott a hősöktől.

Zozó! Rendőri agresszióról hazudozol. Te szerencsétlen! Tudod te mi az, hogy agresszió? Az, amit te képviselsz. Meg az üveggel dobálás. Ami ellen még a csendőrök is felléptek volna, azért őket mondom, mert tudom, tisztára nyalnád bárki seggét egy eredeti horthysta csendőrrelikviáért. A különbség annyi, hogy ők az összes csontját eltörték volna az általad „fiatal srácként” említett havernak.

Zozó! Te egy senki vagy! Egy nulla. Az igaz, hogy testedhez képest aránytalanul nagy a fejed, de ez a sok sületlenség, ami belőle kifolyik, tényleg túlzás. Javaslom, húzd összébb egy kicsit magad! Jó, Zozó?

Ennyit erről, Zozó!

Üdvözlettel:
Novák István, Budapest