-
A visszatartó erő

Az ügyészség szerint 10.000 Ft. bírság visszatartó erővel bír Tomcat utánfutójának…

Ismét harsányan röhög a bakancsába befülledt lábú csőcselék a véres diktatúrának sikerrel hazudott anarchiliberalizmusunkon.
A Tomcat nevű provokátor bakancstól felvizesedett talpát nyalogató Sipos Zoltán saját maga tette közzé az Interneten legfrissebb, 10.000 Ft-os bírságának történetét, mely a magyar hatóságok szerint visszatartó erővel hat majd az ismert, többszörösen visszaeső huligánra.
A „Blogadmin” rútnevű Sipos Zoltánt, többek között 2007. novemberében állították elő rendőri intézkedésnek való ellenszegülés és szabálysértés továbbfolytatása miatt.
A feltűnési viszketegségben szenvedő, félig-meddig roma származását bakanccsal és bomber dzsekivel leplező, egyre nagyobb szájú divatfasiszta, először 40.000 Ft. pénzbírságot kapott, amelyet az ügyészség (amely állítólag a törvényesség őre) azonnal lecsökkentett 10.000 Ft-ra, mivel szerintük ez az összeg visszatartó erővel bír majd az azóta is a térdét csapkodó papírforradalmárra. Blogadmin, példaképével együtt többször elő lett állítva utcai randalírozások, hídfoglalások, stb. miatt. Az anyagiakban nem szűkölködő véresszájú fasiszta, csak egyike azon szélsőséges bűnözőknek, akik büntetlenül (sőt, kártérítésekkel jutalmazva) teszik lassan élhetetlenné a liberalizmus által meggyengített hazánkat.
Sipos-testvér így ír erről:

„A rendőrségi határozatban jogszerű rendőri intézkedéssel szembeni engedetlenség miatt 40.000 forintra büntettek. Erre én azt mondtam, hogy a kurva anyátok. Kifogást emeltem, amely után az ügyészség azt állapította meg, hogy az összes eltúlzott: eleve nem okoztam semmi kárt, nem volt súlyosan közösségellenes a cselekedet, ráadásul két éven belül büntetve sem voltam (ezen én is meglepődtem, de legyen így), ezért 10 000 forintra mérsékelték a büntetést. Végül bíróság elé került a dolog. Fellebbezésnek helye nincs, egy tízezrest kell fizetnem az államnak. Nem rossz arány, mivel már nagyjából másfél millió forintot plusz kamatait pereljük a rendőrségen. Ezt a pénzt be kell fizetni, és szerencsére nem is veszélyes összeg (a bíróság álláspontja szerint majd visszatart engem a további jogsértő cselekmények folytatásától; szavazást sem indítok, hogy szerintetek tényleg így lesz-e).”

Ezekből a mondatokból is kitűnik, hogy a diktatúra és a vérbíróságok emlegetése csak egy jó trükk a közösségellenes, deviáns szélsőjobboldali bűnözői csoportoknak, hogy önmagukból érdemtelenül mártírt csináljanak. Valójában ők maguk is elismerik, hogy az igazságszolgáltatás részéről semmi sem fenyegeti őket.

Partizaninfo: Egy jogállamban az ilyen végzést hozó „ügyészt” azonnal felmentenék állásából és hivatali visszaélés miatt eljárást indítanának ellene. Sajnos egyre inkább érik, hogy az igazságszolgáltatást tényleg nekünk, békés embereknek kell a kezünkbe venni…