Sipi te kis huncut

Blogadmin homoszexuális megnyilvánulása

Mint ismeretes, a manapság bomber-dzsekiben (mert az olyan nagyon magyaros) feszítő „hófehér bőrű” Sipos Zoltán, a Dinamitüzem nevű Tomcat-kreálmány indulásával egyidejűleg már felhagyott 2006 őszétől uszításra használt blogjának írásával, azonban az a www.archive.org-on még elérhető.

A zsidózva, komcsizva mocskolódó, a magyar rendőröket lejáratni törekvő elszemtelenedett radikális blogján olyan bejegyzésre bukkantunk, amely egy kis agytornára késztetheti a „libcsi-bolsi-zsidaj-cionista VS magyar-keresztény-hetero-szentkoronatanos” sztereotípiákban gondolkodókat.

Sipos Zoltán blogjában így ír a Tokio hotel nevű emo szubkultúra-zenekar Bill nevű férfi énekeséről:

Katt ide: eredetben
"2006. augusztus 25., péntek» 8.03 #1782714 :: LINK :: Blogadmin Link küldése a Linktérre Komment (17) Tokio Hotel

Megdugnám, na és?

Olyan ez, mint egy bolygó lidércfény: agyaddal tudod, hogy mi a való, de a szemed nem hajlandó azt látni. Tudom én, hogy fiú, de a szemem mást súg, sőt az elmém is kezd neki hinni. Lehetséges végtére is, hogy nem is az, nem? Vagy ne reménykedjünk? Mert úgy van ez, hogy ez már abnormális, már akkor, ha ennek a szónak egyáltalán van értelme.Kicsit föl kell szilikonoztatni, aztán a zenei antikarrier után csodálatos nőiaktmodell lehetne. ”

Plussz egy kis ugrálós debütálós ráadás-videó középen a radikális hőssel:

.
.
Ha nem indul, katt ide: Radikális Blogin-dance
.