"A baloldali szavazókat ki kell írtani!"
-versel a jogállamiságot emlegető blogger,
Sipos Zioltán Blogadmin

"Az sem utolsó, amikor a fájdalomtól megmerevedett arcú holttestüket fekáliával ásod ez az erdő mélyén." -morfondírozik a "hazafi"


Sipos Zoltán egyes internetes megnyilvánulásait már többször bemutatta a Partizaninfo. Sipos Zoltán tökéletes reprezentatív mintája a távirányítóval a kézben, amerikai akciófilmeken felnőtt, tanulatlan, társadalmi és történelmi ismeretekkel nem rendelkező, énközpontú fiatalok átlagnál jobban torzult és ma egyre hangosabb típusának. Annak a rétegnek, amely a leginkább manipulálható, hiszen sem a történelmi, társadalmi összefüggéseket nem ismeri, sem konkrét, személyes tapasztalatokkal nem rendelkezik, legkevésbé a társadalmi, politikai berendezkedésekkel kapcsolatban. Van viszont kizárólagos véleménye. Politikai véleménye és gyilkos ösztönei, melyek időnként -és egyre gyakrabban - vérgőzös szavakba öntve jelennek meg a világhálón a másként vélekedőkkel kapcsolatban - büntetlenül. "Amerikanizált" világunkban, ennek az eldurvult rétegnek természetes a más véleménnyel bírók kiírtással fenyegetése, a kivégzési módokon való viccelõdés, az átlag ember (prolik) megvetése és a mások megalázására való törekvés.Sipos Zoltán blogadmin nemrég ismét közösség elleni izgatást megvalósító felhívást tett közzé fasisztoid hangnemű internetes naplójában. Természetesen a szélsõjobboldal által rendszeresen ávósozott hatóságok nem tesznek semmit (miért nem?), annak ellenére, hogy Sipos általuk jól ismert személy. Sok fiatalkorú, nap mint nap olvassa a nemzeti oldal eme keskeny vállú képviselője által részletezett kivégzési módokat, mellyekkel a más véleménnyel bírók legválogatottabb módon való elhallgattatását hangoztatja. Sipos Zoltán alábbi, torzult személyiségét is bizonyító monológját internetes naplójában találtuk."(...) Annyira jó érzés az ilyen emberek arcát megnézni, amikor belépnek a szobába, ahol a szénné égett anyjuk még szorongatja kedvenc fotelében a távirányítót. Persze, azért az sem utolsó, amikor a fájdalomtól megmerevedett arcú holttestüket fekáliával átitatva ásod el az erdő mélyén. Olyan jó, ahogy összegyűlnek a szélsőbaloldaliak (és itt hadd fejezzem ki a tiszteletem azon baloldaliaknak, akik félretették az ideológiai ellentétet, és még Tomcattel szemben is toleranciát és igazságosságot hirdettek; rájuk van szükség a párbeszédhez), hogy erősnek érezzék magukat, meg sokan legyenek, de akkor is férgek, meg szarok maradnak. (...) Mennétek már haza magatoktól, abba a mocskos, országba, amelyet emberek deportálásával loptatok össze, ahol a világon a legtöbb a börtönbe vetett, ahová megtiltották a menekültek fogadását. Menjetek haza, mert akkor nem nekünk kell hazatennünk benneteket."Sipos Zoltán egy verssel is meglepte blogjának olvasóit, mely Kádár Jánosról, illetve a kapitalizmus veszteseiről, a munkahelyről, a Szot-üdülésről, az ingyenes oktatásról és egészségügyi ellátásról, a társadalmi békéről álmodozó, szocializmusról nosztalgiázó egyes valóban baloldali szavazók kiírtásáról szól. A verset kommentekkel ellátva tesszük közzé.

“A Jani

Loptad a hatalmat és éltél félelemben,
Ritka féreg voltál a történelemben.
Vágóhídra vitted a saját nemzeted,
Hát ember voltál, te bolsevik látlelet?”

(Partizaninfo: Vágóhídra legutoljára a világháborúban vitték nemzetünk fiataljait, mikor Horthy és bűntársai a teljes 2. magyar hadsereget odaáldozták Hitler mészárszékének, valamint amikor Szálasi az egész országot a harmadik birodalom védőbástyájává változtatva felkoncolással fenyegette a háború befejezésének csak a gondolatát is felvetõ polgárokat, katonákat. Történelmi -tehát Sipos Zoltán elött nem ismert- tény, hogy hazánk Kádár idején egyetlen háborúban sem vett részt, a népesség száma addig nem látott mértékben nőtt.)

“Mikor a szú ette nemzetednek testét,
Eltöltöttél néhány Moszkva-parti estét.
S miközben híveid érted sírtak-ríttak,
Az ávósok is csak szarjancsinak hívtak!

De kutya ugasson,
Karaván haladjon...
Nem baj, ha megdöglünk:
Csak a Jani maradjon!

Telve a börtönök, mutass kíméletet,
Csökkentsd a sok koholt, hazug ítéletet!
Könyörögni hozzád jó magyarok jöttek;
A válaszod az volt: „Akasszatok többet”!”

(Partizaninfo: Soha annyira túlzsúfoltak nem voltak börtöneink, mint a rendszerváltás óta eltelt években, mikor a bűnözés ugrásszerűen megugrott. A 60-as évek elején az 56-os elítéltek jelentős része amnesztiát kapott. A Kádárista Magyarországot nem véletlenül nevezték a legvidámabb barakknak.)

“Nemzetednek sorsa nem hagyott hidegen,
Pusztítottad őket, te, nemzetidegen!
„Kedves elvtársak!” – kezdted hazug dumád,
És tapsolt agymosott, vörös retye-rutyád.”

(Partizaninfo: Mint már említve volt: a népesség száma nagymértékben nőtt. A születések száma ma csak a töredéke a 70-es években születettekhez képest.)

"Neked, te áruló, díszsírhely jutott,
Miközben sok magyar idegenbe futott
Vagy jeltelen sírban alussza az álmát.
Még fejfát sem kaptak, nemhogy márványtáblát.”

(Partizaninfo: Ismét egy jelentős történelmi hazugság. A disszidálások száma meg sem közelítette a ma legálisan külföldre telepedők számát. Sok 56-os, vagy korábbi disszidens a Kádár idején jött haza. Pl. Páger Antal.)

“Szép munkát végeztél, gratulálunk János,
Bár száz évig éltél volna, mint a táltos!
E fehér ló helyett ezreket áldoztál,
De erről nem beszéltél, mielőtt távoztál!”

(Partizaninfo: Milyen ezrek?)

"Ej, de kár, hogy híveidet nem vitted magaddal,
Mit kezdjünk most e sok vén, kimosott aggyal?
Rajtad kívül, hidd el, nem hallgatnak másra,
Tudod, mint a kuvasz: csakis egy gazdára.”

(Partizaninfo: A ma a legjobban kiabáló, kommunistázó, kereszténykedő politikai elit tagjai voltak a Kádár-rendszer igazi nyertesei és a párt hű követői. A ma Árpád-sávos civilek 90 %-a a rendszer csöndes kiszolgálói voltak. Érdekes, akkor eszükbe sem jutott, hogy ők éppen bolsevik nemzetárulók...)

“Áldásos munkádat megköszönjük neked,
A csőcselék ma is emlegeti neved;
Te, XX. század legnagyobb magyarja...
Kinek a szelleme a szart ma is kavarja!”

(Partizaninfo: Sajnos kavarja, mert annak idején engedte, hogy az oktatás a mai züllött szintre jusson és olyan tudatlan ifjúságunk legyen, mint Sipos Zoltán.)

“Rákfene voltál, ki kell irtani,
Szavazó fajtádat pedig kitiltani!
Száműzni kellene őket a pokolba,
Ott kiabálják, hogy „bár maradtál volna”.

(Partizaninfo: Ezek után a sorok után nincs erkölcsi alapotok jogról és valódi demokráciáról siránkozni, ávós módszereket és koncepciós pereket emlegetni, kedves verset készítő "történelmi Árpád-sávosok"! Ideje volna magatokba nézni, mert furán néz ki, mikor a rabló kiált pandúrért...)